Phisoterapeutii, doctorii recomanda perna termala cu cirese pentru efectele benefice in tratamente locale atat pentru copii, parinti, si bunici.

Dupa cateva minute in cuptor sau in cuptorul cu microunde, Ciresica, perna termala cu samburi de cirese, aplicata la locul dureros face sa dispara durerea de gat, de stomac, de spate, de umeri, crampe, dureri reumatice, picioare reci, dureri premenstruale.

Ce poate sta cald poate sta si rece, Ciresica actionand in acelasi mod si la temperaturi joase. Dupa cateva minute in congelator perna devine o compresa eficienta pentru accidente sportive minore, lovituri, luxatii, picioare umflate.

Poate fi folosita chiar si la copii intrucat nu exista pericolul de a se opari fata de traditionalele sticle cu apa fiarta, iar caldura ramane constanta foarte mult timp. De asemenea in caz de febra o combate rapid si eficient, copii obisnuindu-se cu pernuta lor care ii face bine si cand ii doare burtica si cand au febra sau tusesc.

In ceea ce priveste rasfatul, ganditi-va la o seara friguroasa cand incalzita o puteti lua cu dumneavoastra in pat, sau daca seara va mai descurcati si altfel, la o dimineata la fel de rece cand totul in masina este rece cu exceptia ei care va incalzeste pana porniti la drum. Si cum iarna-i frig si vara-i cald, o putem lasa de dimineata in congelator si cand ne intoarcem acasa o punem cateva minute pe picioare sau pe fata si ne remonteaza. Foarte eficienta la colici.Simplu! O introducem cateva minute in cuptorul cu microunde sau in cuptorul normal sa o incalzim, dupa care o aplicam pe locul cu probleme: burtica, gat, piept, picioare. Sau daca o vrem rece o lasam 10 minute in congelator si o aplicam repede unde ne-am lovit.


Daca v-a convins ne puteti comanda telefonic la numarul de telefon 0722.539.757 sau pe adresa de contact.